Ipak izlazi nova Call of Duty igra 2023. godine?

0
79

Ranije ove godine pojavile su se glasine u kojima se spominje kako će Activision preskočiti narednu godinu (2023.) kada je u pitanju premium izdanje u Call of Duty franšizi, što bi bilo prvi put da se preskače godina još od 2005. godine i CoD 2. Pa, Activision je upravo prekinuo tu glasinu, pošto je izdavač potvrdio da će ipak izaći Call of Duty 2023 igra za fanove.

Ovo je otkrio Activision u svom poslednjem kvartalnom finansijskom izveštaju. U njemu je izdavač napomenuo da se raduju što će se zalet koji je doneo Call of Duty: Modern Warfare 2 preneti u 2023. godinu.

S obzirom na to koliko se serija dobro prodavala, a Modern Warfare 2 već prelazi granicu od 1 milijarde dolara, nije iznenađujuće što Activision želi da izbaci novu igru Call of Duty sledeće godine. I da se razumemo, to je nešto što obožavaoci franšize ionako očekuju.

Sa druge strane, osoba koja je donela glasine o tome da 2023. godine neće biti premijum Call of Duty igre, Džejson Šrajer, i dalje tvrdi da je tako. On je naveo da se i dalje radi o ekspanziji koju Activision planira za MW2, ali da je ona po sadržaju obimna u toj meri da se može provući kao zasebna igra sa punom cenom od 70 dolara.

Još nisu poznate platforme, zvanični naslov ili drugi detalji, iako bi oni na PS5, Xbox Series X|S i PC-u to trebali očekivati na svojoj platformi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required

Email Address *

The post Ipak izlazi nova Call of Duty igra 2023. godine? appeared first on PLAY!.

Original Article