Ipak dobijamo novu Call of Duty igru ove godine!

0
50
ipak-dobijamo-novu-call-of-duty-igru-ove-godine!

Već mesecima slušamo da Activision planira da ove godine objavi ekspanziju za Call of Duty: Modern Warfare 2, umesto potpuno nove Call of Duty igre. Kako se ispostavilo, ti planovi su se sada promenili. Prema novim izveštajima, ekspanzija studija Sledgehammer je od tada prerasla u sopstvenu igru.

Prošle godine se tvrdilo da Activision neće objaviti novu Call of Duty igru 2023. godine, već će umesto toga biti proširenje Modern Warfare 2, dajući Infiniti Ward-ovom najnovijem naslovu još godinu dana na tržištu i novu injekciju sadržaja u obliku novog mape za više igrača i sadržaj kampanje.

Sada, prema insajderskim igrama, ovaj „premium DLC“ koji je razvio Sledgehammer Games sada se toliko proširio da je prerastao u samostalnu igru. Možda će i dalje biti naslov Modern Warfare, ali se neće prodavati kao ekspanzija za MW2. Očigledno, postoji neka rasprava o tome da li da se nazove „Modern Warfare 3“ ili ne.

Insajderske igre takođe izgleda imaju unutrašnje znanje o planiranim beta testovima za ovogodišnji Call of Duty. Očigledno ćemo dobiti prvi beta vikend u oktobru, nakon čega će uslediti rani pristup kampanji za kupce koji poruče u pretprodaji 2. novembra. Puno objavljivanje će se održati 10. novembra.

Naravno, ovo nije zvanična najava, tako da sve moramo uzeti sa rezervom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More