iPad bi trebalo da se preklopi

0
53
ipad-bi-trebalo-da-se-preklopi

PCPress.rs Image

Preklapanje iPad-a na pola je veoma loša ideja ako želite da nastavite da koristite svoj iPad. Ali saslušajte me: trebalo bi da se presavije na pola. Zašto? Zato što bi to bio apsolutni sjajan telefon na sklapanje.

PCPress.rs Image

Pre svega, šta se uopšte ovde dešava? Pro iPhoni imaju više procesorske snage nego što znaju šta da rade. iPad Pro je neverovatan računar koji niko ne može da koristi kao računar. iPad Mini još uvek postoji (TIL piloti aviona vole iPad Mini), iPad Air je teži od iPad Pro, a Apple ne može da shvati šta da radi sa iPhone-om nestandardne veličine. Postoji potpuno previše SKU-ova, i mislim da Apple može da ih kondenzuje, kao, četiri u jedan proizvod koji se prostire po kategorijama.

Apple je već postigao optimalnu mršavost. iPad Pro je tanji od većine telefona (i svakog drugog računara koji Apple proizvodi). Koja je poenta, ako ne presaviti na pola? Da li se neko žalio da je iPad predebeo? Najtanji iPad Pro je 5,1 mm – preklopite to na pola i samo je nekoliko milimetara deblji od iPhone 15 Pro Max. Misija ostvarena. A ako će Apple insistirati na tome da su stvari poput plutajuće trake sa karticama dovoljno dobre alatke za više zadataka za ljude da obavljaju stvari na iPad-u, onda bi mogao samo da pretvori stvar u telefon.

A kad smo već kod iOS 18 — izvinite, iPadOS 18 — da li ste videli nove funkcije rukopisa? Izgledaju neverovatno. Pomoću Apple Pencil-a možete napisati belešku, a funkcija pod nazivom Smart Script će automatski urediti vaše pisanje. Ali evo sjajnog dela: možete da obrišete neku svoju rukom pisanu belešku ili nešto izgrebate, a tekst će teći da popuni prazan prostor. To rešava jedan od problema na koje nailazim sa pisanjem pisaljkom na telefonima — dodavanje teksta je lako, ali kada nešto izbrišete sa liste namirnica, brzo postaje ružno.

Ali, budimo iskreni, ne pišem listu na iPad-u i onda ga odnesem u kupovinu kako bih mogao da precrtam stvari dok lutam po Trader Joe’s. Ali šta ako ste napisali te beleške na velikom ekranu nalik tabletu, a zatim presavili celu stvar na pola da biste je poneli sa sobom? Ima mnogo više smisla. Apple ne želi da prizna da je iPad uređaj za boravak kod kuće; da se može prepoloviti, možda bismo bili skloniji da ga uzmemo.

Moguće je da rukovodioci u Apple-u u potpunosti uživaju u prodaji telefona i tableta ljudima i da nemaju nameru da im prodaju samo jedan proizvod. Nisam išao u poslovnu školu ili šta već, ali dobro. Sve što kažem je da je teško biti uzbuđen zbog iPad-a kada već imam telefon i računar, ali iPad koji se preklapa na pola? Sada pričamo.

Izvor: TheVerge

SBB


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.