Integracija Workplace-a i Microsoft Teams-a

0
205

Korisnici Facebook-ove Workplace platforme, uključujući kompanije kao što su Walmart i Deliveroo, moći će da dele Workplace sadržaj na Teams-u i Teams sadržaje na Workplace-u.

PCPress.rs Image

Zajedno do uspeha

Facebook integriše Workplace, verziju svoje društvene aplikacije koja je fokusirana na posao, sa Microsoft Teams-om, tako da će korisnici moći bolje da dele informacije između dve platforme.

Promene će omogućiti korisnicima da dele sadržaje sa Workplace i iz njegovih grupa na Microsoft-ovu Teams platformu. Korisnici imati opciju livestream-a iz Teams-a u grupe Workplace-a.

„Morate da upoznate zaposlene tamo gde se oni zapravo, gde god da obavljaju svoj posao, bez obzira na platforme koje najviše koriste“, rekao je Ujjwal Singh, šef Workplace -a, u intervjuu za Reuters. On je dodao da je integracija u velikoj meri usmerena na korinsike obe platforme.

PCPress.rs Image

„Jedna od stvari koju sam naučio jeste, da neće postojati jedinstveni komunikacioni alat na planeti“, kaže Jeff Teper, potpredsednik Microsoft-a 365 saradnje. „Ljudi će izabrati brojne alate, tako da mislim da je na nama kao odgovornim provajderima da se uverimo da je moguća integracija sistema i mogućnost interoperabilnosti“, dodao je Jeff.

Facebook-ova Workplace platforma je pokrenuta van kompanije pre pet godina. Ona predstavlja platformu društvenih medija koja se koristi kao interna tabla za razmenu poruka.

Facebook kaže da ima sedam miliona plaćenih pretplatnika na Workplace-u koje između ostalog koriste kompanije kako što su Walmart i Deliveroo.

Izvor: AVMagazine

The post Integracija Workplace-a i Microsoft Teams-a first appeared on PC Press.Original Article