Inspiracija za gramzivog Geralta u The Witcher seriji zapravo dolazi iz video igara

0
24

Prve sezona iščekivane The Witcher serije na Netflix stiže za manje od dve nedelje, i susret tome dobijamo velike količine zanimljvih podataka.

Kao što verovatno znate, ova igrana serija je bazirana isključivo na delima Andžeja Sapkovskog i nema nikakve veze za istoimenim igrama na kojima je radio CD Projekt Red, ali to nije baš u potpunosti tačno kada je protagonista Geralt u pitanju.

Henri Kavil, koji ima tu čast da uskoči u čizme Belog Vuka, je u nedavnom intervjuu izjavio kako su njegovu glumu i prikaz gramzivog i mračnog karaktera u ovoj seriji zapravo inspirisale igre, i to pre svega The Witcher 3: Wild Hunt.

Da je lik u seriji dosta sličan može se videtu u najnovijem trejleru, a i čuti, pošto je glas dosta sličan Geraltu iz video igre, koji pozajmljuje Dag Kokl, što nam se dopada. Kavil je otkrio da je prva sezona bazirana na prvoj i drugoj knjizi o Vešcu, gde Geralt nije onakav kakvog su mnogi navikli da ga vide, pa je on rešio da ga od samog starta prikaže kao ciničnog.

20. decembar je datum kada serija stiže na Netflix, tako da palite pretplate, ili cimajte prijatelje/rođake da vam daju pristup, i uživajte u prvoj sezoni, dok je druga već na putu.

The post Inspiracija za gramzivog Geralta u The Witcher seriji zapravo dolazi iz video igara appeared first on PLAY!.

Original Article