Insomniac je svojevremeno planirao co-op za Spider-Man igru

0
31

Sada kada se Spider-Man zvanično oslobodio ekskluzivnosti za PlayStation i završio na PC-u, rudari podataka su brzo krenuli na posao pokušavajući da otkriju sve tajne igre. Kako se ispostavilo, u jednom trenutku, Insomniac je razmatrao zajedničku komponentu za više igrača.

U datotekama igre, dataminer ‘DniweTamp’ je pronašao nekoliko nizova koji ukazuju na kooperativni mod i reference fajlova na multiplayer. Čini se da je u jednom trenutku Insomniac razmatrao dva lika za igru u kooperativnom režimu, verovatno kombinaciju Pitera Parkera i Majlsa Moralesa.

Na kraju, Insomniac je odlučio da ne nastavi sa ovom funkcijom za prvu igru, ili u manjoj samostalnoj ekspanziji, Majls Morales, u kojoj se Piter Parker napušta nakratko iz Njujorka i ostavlja dužnosti heroja Majlsu.

Zanimljivo je da Insomniac trenutno radi na Spider-Man 2 i sinematični trejler nagoveštava bliže partnerstvo između Parkera i Moralesa, pri čemu se obojica bore zajedno. Moguće je da će co-op proći u nastavku, ili će se Insomniac možda držati svoje trenutne formule da ima više likova za igru u različitim tačkama priče.

what
what is this pic.twitter.com/NUZ32OO0ul

— DniweTamp (@dniwetamp) August 13, 2022

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required

Email Address *

The post Insomniac je svojevremeno planirao co-op za Spider-Man igru appeared first on PLAY!.

Original Article