Insomniac Games radi na novom AAA naslovu

0
56
insomniac-games-radi-na-novom-aaa-naslovu

Izgleda da Insomniac Games nema nameru da uspori sa objavljivanjem novih igara, jer je potvrđeno da studio radi na neobjavljenom AAA naslovu, pored igara Marvel’s Spider-Man 2 i Marvel’s Wolverine.

U nedavno otkrivenom intervjuu sa Full Sail University (snimak preuzet preko korisnika Twittera), Erin Eberhardt, direktorka projekta u Insomniac Games, potvrdila je da radi na svom prvom AAA naslovu u Insomniac Games.

“Tako da radim na jednom neobjavljenom naslovu … ne mogu mnogo o tome da pričam.”

Napomena je da intervju izgleda da je star, jer je Erin izjavila da se približava godini dana rada u Insomniac Games. Ona se pridružila studiju u novembru 2021. godine, što znači da bi njen godišnji jubilej bio u novembru 2022. Takođe je važno napomenuti da se Erin pridružila Insomniac Games-u nakon što su već objavili da rade na Marvel’s Wolverine u septembru 2021. godine. Dakle, znamo da se ovo ne odnosi na Marvel’s Wolverine prema ovom vremenskom rasporedu.

Ako je to slučaj i ako je Erin odmah uključena u projekat po zaposlenju, to znači da neobjavljena igra Insomniac Games ima gotovo dve godine aktivnog razvoja. Kada možemo očekivati da vidimo ovaj naslov, ostaje da se vidi, mada sumnjamo da ćemo čuti nešto o tome pre nego što saznamo više o njihovom drugom projektu, Marvel’s Wolverine.

Za sada, fanovi Insomniac Games-a mogu da se raduju izlasku Marvel’s Spider-Man 2, koji stiže 20. oktobra ove godine na PS5.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More