Insomniac Games potvrdio da Spider-Man 2 izlazi naredne jeseni

0
52
insomniac-games-potvrdio-da-spider-man-2-izlazi-naredne-jeseni

Nedavno smo pisali da je izgledalo da će Spider-Man 2 biti objavljen tokom jeseni 2023. zahvaljujući ličnoj veb stranici jednog od developera koji rade u Insomniac Games. Nakon ovoga, studio je objavio zvaničnu izjavu kojom potvrđuje da će Marvelov Spider-Man biti objavljen na jesen 2023.

Objavljujući na PlayStation blogu – uz isticanje nekih od najvećih nadolazećih PS5 naslova u 2023. – kreativni direktor Spajdermena, Brajan Intihar, rekao je:

„Kakva je to godina bila za PlayStation Studios; ovde na Insomniac Games smo bili u apsolutnom oduševljenju od rada naših developera. Čestitamo svima na uspešnoj 2022… i evo da sledeća godina bude jednako uzbudljiva jer nastavljamo da pripremamo Marvel’s Spider-Man 2 za izdavanje sledeće jeseni.“

Nepoznato je da li je ovaj jesenji period objavljivanja uvek bio planiran za objavljivanje, ili su ruke tima bile prinuđene zbog prethodno pomenutog curenja. Bez obzira na to, uzbudljivo je znati da ćemo u ovo vreme sledeće godine igrati Spider-Man 2. Nadamo se da to znači da će novi trejler/prikaz gejmpleja uskoro biti na putu.

Ceo blog post, uključujući informacije o Forspoken-u, Hogwarts Legacy i PSVR2, možete pronaći OVDE.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More