Insajder otkrio kako napreduje razvoj Xbox ekskluziva

0
44
insajder-otkrio-kako-napreduje-razvoj-xbox-ekskluziva

Microsoft je dobro započeo godinu iznenađujućim izdanjem ritmičke akcione igre Hi-Fi Rush, a drugi veliki Xbox igrači kao što su Redfall i Starfield planiraju da izađu tokom narednih meseci. Uz to, još uvek postoji mnogo drugih Xbox naslova koji su duboko u razvoju – sa insajderom koji sada nudi bolji „uvid“ u to kako posao napreduje.

Endi Robinson iz VGC-a je dobro poznati insajder koji je kao deo najnovijeg VGC podkasta ponudio zanimljiv pogled na razvojni status mnogih Xboxovih najvećih naslova prve strane.

Kao što je pomenuto, već znamo da su Redfall i Starfield planirani za izdavanje ove godine. Prema Robinsonu, nakon Starfielda će biti Obsidian Entertainment’s Awoved, kao i dugo najavljivani Hellblade II: Senua’s Saga iz Ninja Theory (iako je nepoznato koji će od ova dva naslova biti prvi).

Gledajući dalje u budućnost, čini se da se problematični razvoj za Fable (nadamo se) smirio, a za igru se kaže da je konačno u punom razvoju. Nažalost, oni koji se nadaju da će uskoro čuti nešto o Perfect Dark i Everwild verovatno će biti razočarani jer prema Robinsonu ova dva naslova “nisu blizu“.

Srećom, fanovi Xbox-a još uvek imaju mnogo čemu da se raduju 2023. godine, pa se nadamo da ovi naslovi koji će se dalje razvijati neće biti prevelika stvar – čak i ako su neke od ovih igara u razvoju već duže vreme.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More