Indija i Velika Britanija razgovaraju o kriptovalutama

0
64
indija-i-velika-britanija-razgovaraju-o-kriptovalutama

PC Press Studio


PCPress.rs Image

Američki regulatori diskvalifikovali su bitkoni, eter i druge kriptovalute kao hartije od vrednosti.

PCPress.rs Image

Indija i Velika Britanija u prošlu sredu razgovarale su o međunarodnom razvoju u vezi sa kripto imovinom i naglasile važnost robusnih globalnih pristupa u suočavanju sa rizicima koje nove valute donose. Obe države su ažurirale informacije o nedavnim dešavanjima u njihovim bankarskim sektorima i razgovarale su o trendovima, ranjivostima i rizicima koji se pojavljuju.

Nedavni kolaps kripto tržišta i raspodaja koja je usledila postavio je u centar pažnje ranjivost kritpo ekosistema. Američki regulatori su diskvalifikovali bitcoin, eter i druga kripto sredstva kao hartije od vrednosti. Dok sa druge strane EU je donela zakonsku regulativu kojom je propisan način upotrebe kriptovaluta.

Velika Britanija, koja više nije deo EU, u saradnji sa Indijom, pokazala je slabu zainteresovanost za dalju upotrebu i razvoj kritpovaluta. Na istom sastanku razgovarali su o daljim ulaganjima i zajedničkoj finansijskoj saradnji. Velika Britanija nije odustala od svoje kolonije ali se čini da se udaljila značajno od kriptovaluta i EU.

Izvor: gadgets360.com

eFakture


Tagovi: , , , ,

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.