Indiana Jones igra će biti u potpunosti otkrivena naredne godine

0
61
indiana-jones-igra-ce-biti-u-potpunosti-otkrivena-naredne-godine

Još 2021. godine, najavljeno je da studio Wolfenstein, MachineGames, sada radi na originalnoj igri Indiana Jones. Prošlo je nekoliko godina od tada bez ažuriranja, ali to bi trebalo uskoro da se promeni. U nedavnom intervjuu koji se fokusira na lansiranje Starfield i razne projekte Bethesde, Todd Howard nagoveštava da će igra biti otkrivena sledeće godine.

Govoreći za Esquire u intervjuu, Howard je odgovorio na pitanje o projektu Indiana Jones, rekavši: “Ja sam veliki Indiana Jones  fan. To može biti preneto na video igre na jedinstven način. Igra je očigledno: istraživanje stvari. Radi se o njemu. Dakle, ako igrate igru, kako se osećate da zaista igrate nasuprot samo gledanju?”

Nakon toga je dodao “pričaćemo sledeće godine”, što ukazuje na to da se razvoj dobro odvija i da ćemo prvi put zvanično pogledati igru negde u 2024. godini.

Naravno, Indiana Jones nije direktno projekat Todda Howarda. Howard nadgleda Bethesda Game Studios a ne MachineGames, iako kao veliki fan Indiana Jonesa i izvršni producent na projektu nema sumnje da je pokazao interesovanje za igru dok je pružao povratne informacije usput. Vremenski okvir razvoja bi uvek mogao da se promeni, ali za sada izgleda da možemo držati palčeve za 2024. godinu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More