Imamo GTA 6 trejler – ženski protagonista i izlazi 2025. godine

0
130
imamo-gta-6-trejler-–-zenski-protagonista-i-izlazi-2025.-godine

Konačno se i to desilo, i to ranije nego što nam je Rockstar zvanično najavio. Ubrzo nakon što je GTA 6 trejler procureo u javnost Rockstar je usijao internet zvaničnom objavom.

Još u prvih par sekundi stvari su bile jasne, raniji navodi da ćemo imati ženskog protagonistu su tačni, a desiće se i to da se vraćamo u svima omiljeni Vice City. Igraćemo kao Lucia, ali to neće biti sve jer se radi o dvojcu u Bonnie i Clyde fazonu.

Trejler je ništa kratko od spektakularnog, verovatno ono o čemu su GTA fanovi sanjali proteklih 12 godina, odnosno otkako je GTA 5 ugledao svelost dana 2013. godine. Trejler se sastoji od mešovitih scena sinematika i gejmpleja, što je dobro videti pogotovu kada se prikazuje izuzetno živi Grad poroka.

Takođe, na osnovu trejlera vidimo da će društvene mreže biti ogroman deo igre, kao i sve ludosti koje se tamo viđaju, a igrači će moći da ih iskuse iz prve ruke (barem one virtuelne).

Najveće razočaranje za većinu fanova sa ovim trejlerom došlo je u vidu planiranog perioda izlaska, jer se igra ne očekuje 2024. godine, već je u planu da bude objavljena čitavu godinu kasnije. Dakle, pripremite se za GTA VI 2025. godine. 

Read More