Igrači u CS2 kodu pronašli dokaze o potencijalnom L4D nastavku

0
76
igraci-u-cs2-kodu-pronasli-dokaze-o-potencijalnom-l4d-nastavku

Valve je ove nedelje zvanično najavio Counter-Strike 2, a neki igrači su već dobili pristup zatvorenom beta testu. Međutim, Counter-Strike 2 možda nije jedina igra na kojoj Valve radi, jer su igrači u CS2 kodu pronašli reference na Left 4 Dead 3.

Valve je izdao neke od najpopularnijih multiplejer igara svih vremena, kao što su Dota 2, Team Fortress 2 i Counter-Strike: Global Offensive, a ne smemo da zaboravimo ni na singlplejer igre kao što su Half-Life, Left 4 Dead i Portal.

Opšte poznata šala u gejming zajednici je da predsednik i suosnivač Valve Softvera, Gejb Njuel, ne ume da broji do 3, zbog čega naslovi kao što su Half-Life 2, Left 4 Dead 2 i Portal 2 i dalje nisu dobili nastavak. Međutim, novi dokazi u Counter-Strike 2 kodu nam govore suprotno.

Left 4 Dead 3 spotted in CS2 files!

by u/PaP3s in Steam

Left 4 Dead 2 je uveliko bio u razvoju davno pre nego što je Valve usavršio Source 2 endžin. Iako ovi dokazi upućuju na to da Valve potencijalno radi na Left 4 Dead 3, takođe postoji šansa da je igra davno otkazana, i da su ovo samo njeni ”ostaci” koji su se slučajno našli u CS2 kodu.

Veruje se da je L4D3 otkazan 2017. godine zbog tadašnjeg stanja Source 2 endžina. Aseti iz Left 4 Dead 3 su navodno pronađeni u Back 4 Blood, ali nema dokaza koji bi potkrepili tu tvrdnju. Back 4 Blood je razvio Turtle Rock Studios, koji čini tim programera koji je radio na originalnom Left 4 Dead-u.

Iako je ovo otkriće prilično interesantno, moraćemo da sačekamo na zvaničnu najavu od Valve-a.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More