Igrači u Counter-Strike 2 dobijaju ban zbog upotrebe Radeon Anti-Lag+

0
82
igraci-u-counter-strike-2-dobijaju-ban-zbog-upotrebe-radeon-anti-lag+

Ako igrate Counter-Strike 2 i koristite AMD grafičku karticu, obavezno onemogućite Anti-Lag+, jer je Valve sada potvrdio da ta funkcija pokreće VAC banove.

U upozorenju objavljenom ove nedelje na Twitter Counter-Strike nalogu, Valve je rekao: “Ako ste AMD korisnik i igrate CS2, NE UKLJUČUJTE ANTI-LAG/+; bilo kakvo mešanje sa CS kodom rezultiraće VAC banom. Čim AMD isporuči ažuriranje, možemo se pozabaviti identifikacijom pogođenih korisnika i poništavanjem njihove zabrane.”

AMD je takođe odgovorio sa svojom izjavom, rekavši: “AMD je upozoren na problem u kojem igrači koji igraju Counter-Strike 2 sa uključenom tehnologijom AMD Anti-Lag+ na Radeon grafici nenamerno pokreću VAC zabranu. AMD je uključen sa Valveom da reši problem i pružiće više detalja čim postanu dostupni.”

Dakle, ako trenutno igrate CS2 i koristite Radeon grafiku, obavezno onemogućite Anti-Lag+. Nadamo se da ćemo do ove vreme sledeće nedelje imati ažuriranje i možda čak i hitnu popravku.

AMD’s latest driver has made their “Anti-Lag/+” feature available for CS2, which is implemented by detouring engine dll functions.

If you are an AMD customer and play CS2, DO NOT ENABLE ANTI-LAG/+; any tampering with CS code will result in a VAC ban.

Once AMD ships an update we…

— CS2 (@CounterStrike) October 13, 2023

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More