Igrač pronašao put do developerske sobe u Fallout 76

Ukoliko igrate redovno Bethesda igre, makar poslednjih desetak godina, verovatno znate da u njima postoje i takozvane “devloperske sobe”, koje su sakrivene negde na mapi i potpuno nedostupne igračima, odnosno nedostupne na “normalan” način.

Ove sobe u sebi sadrže apsolutno sve moguće predmete koje postoje u igri, kao neka vrsta kolekcije svega što i sami možete da pokupite u spoljnom svetu.

U Fallout 4 i Skyrim varijantama, do ovoga ste mogli da dođete tako što jednostavno pritisnete tab u ukucate komandu za varanje koja vam omogućava da se teleportujete do tamo, ali kako toga nema u Fallout 76 (pošto je u pitanju onlajn multiplejer igra), ostaje nejasno kako je jedan igrač uspeo da dođe do nje.

U videu koji vidite ispod, igrač pod imenom PolterGiest pokazuje sadržaj sobe, i ono što je zanimljivo su dve stvari. Prva je to što je otkrio par predmeta koji još uvek nisu dospeli do “lajv” verzije igre, a druga, koja je verovatno i dosta “sočnija”, je to što tu postoji NPC karakter pod imenom Wooby, a ukoliko ste pratili Fallout 76, znate da u igri nema ljudskih karaktera osim igrača, sve ostalo su roboti.

Bilo kako bilo, Bethesda je krenula da banuje igrače zbog ovoga, tako da je moguće da će se slično desiti i sa autorom ovog videa, ali je svako zanimljivo da se “progviri” unutra.

Original Article