Igrač prešao Elden Ring bez primljenog udarca i to koristeći… saksofon

0
72
igrac-presao-elden-ring-bez-primljenog-udarca-i-to-koristeci…-saksofon

Twitch strimer je uspešno završio Elden Ring bez ijednog primljenog udarca koristeći kontroler u obliku saksofona.

Dr DeComposing je koristio elektronski saksofon, čije su kontrole bile prilagođene za Elden Ring, kako bi postigao ovaj neverovatan podvig.

Ovaj potez se svrstava u kategoriju “netradicionalni kontroler”, što znači da je čak i odvojen od viralnih poteza koji su prethodno postignuti sa plesnim podlogama i Guitar Hero kontrolerima.

Međutim, ovo nije prvi put da je Dr DeComposing nešto ovako izveo. On je takođe prethodno završio igre Bloodborne, Demon’s Souls remake i Dark Souls Trilogy koristeći isti način kontrole.

Štaviše, uspeo je da završi igru za manje od dva i po sata.

Tokom strima, note sa električnog saksofona su nastavile da sviraju, što je dovelo do toga da zajednica naziva poteze “doot doot” potezima.

Gledajući strim, čiji je puni arhiv dostupan na kanalu Dr DeComposinga, on koristi kombinaciju izuzetno moćnih čarolija, nasleđa i oružja koja njegov izuzetno niskonivojski lik uništava bosove u roku od nekoliko sekundi.

Last night, I beat Elden Ring (any%) without taking a single hit while using an electric saxophone as a game controller; the World’s First No-Hit Run of Elden Ring using a non-traditional controller (e.g. dance pad, Guitar Hero controller, etc).

THE HITLESS DOOT RUN IS COMPLETE! pic.twitter.com/6jhtC7luzU

— twitch.tv/DrDeComposing (@DrDeComposing) July 31, 2023

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More