Igrač potrošio 100.000 dolara u Diablo Immortal, ostao bez pristupa PvP modu

0
35

Igrač Diablo Immortal-a koji tvrdi da je potrošio oko 100.000 dolara na mikrotransakcije rekao je da bi mogao tražiti povraćaj novca nakon što je izgubio pristup PvP igrama.

Kreator sadržaja jtisallbusiness je objavio video na YouTube-u o svojoj nevolji, sa kojom se, kako je rekao, suočava već mesec i po dana.

Za to vreme, rekao je da je verovatno proveo 48-72 sata pokušavajući da bezuspešno stane u red za Battlegrounds PvP igru, što je navodno zbog njegovog rejtinga bez premca.

Nakon objavljivanja Diablo Immortal 2. juna, jtisallbusiness je rekao da je uložio značajnu količinu novca u igru i završio sa likom koji je toliko moćan da ima rekord Battlegrounds između 300 i 450 pobeda i samo tri poraza.

Rekao je da je prvi put kontaktirao Blizzard u vezi sa ovim problemom pre više od mesec dana putem live-chat opcije i da je upućen da napravi post na forumu o tome, što je i učinio.

Nakon što Blizzard nije odgovorio na njegovu objavu na forumu, jtisallbusiness je rekao da je pokušao da pokrene ovo pitanje kontaktiranjem zaposlenih u Blizzard-u putem Tvitera.

Kao odgovor, navodno mu je rečeno da je problem povezan sa njegovim nivoom veštine i da se Blizzard nada da će ga rešiti za nekoliko nedelja, ali da kompanija ne može sa sigurnošću da kaže.

Vrtoglavo visoka suma uložena od strane samo jednog igrača, koji se uprkos svemu tome sada suočava sa problemima. Videćemo da li će Blizzard učiniti nešto.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required

Email Address *

The post Igrač potrošio 100.000 dolara u Diablo Immortal, ostao bez pristupa PvP modu appeared first on PLAY!.

Original Article