Igra The First Descendant predstavila novu heroinu – Sharen

0
50

The First Descendant je predstojeća video igra sledeće generacije u žanru “looter shooter”, razvijena na Unreal Engine 5 platformi, i biće dostupna na PC, PS5 i Xbox Series X/S. Nexon je nedavno predstavio novu heroinu po imenu Sharen Julicia, koja je kombinacija čoveka i mašine, specijalizovana za razarajuću borbu na bliskoj udaljenosti. Njen trejler koji prikazuje stil igre je sada dostupan za gledanje.

Kada je reč o mehanikama igre, Sharen koristi taktike prikrivanja pri približavanju i povlačenju, izdvajajući se u borbama na bliskoj udaljenosti gde može biti izuzetno smrtonosna. Njena pasivna sposobnost, poznata kao Assassinator, pojačava njenu štetu protiv neprijatelja koji je trenutno ne targetiraju.

Što se tiče njenih aktivnih sposobnosti, one uključuju: Cutoff Beam, električni zrak koji neprijateljima nanosi velike električne povredew; Active Camouflage, koji je čini nevidljivom dok ne započne napad i potom aktivira režim Ambush da bi povećala štetu svog sledećeg napada. Pored toga, poseduje i Shock Nuts, projektil koji može omamiti neprijatelje pri udaru; i Flash Daggers, koji su usmereni na neprijatelje unutar njenog vidnog polja, šaljući salvu malih noževa prema njima da bi izazvala eksplozivnu i električnu štetu.

The First Descendant Crossplay Open Beta će biti dostupna za Playstation igrače od 19. do 25. septembra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

The post Igra The First Descendant predstavila novu heroinu – Sharen appeared first on PLAY!.

Read More