Igra Silent Hill: The Short Message dobila rejting u Koreji

0
57

Prvi put primećen od strane Gematsua, čini se da je naslov Silent Hill — Silent Hill: The Short Message — dobio rejting u Koreji. Konami još nije najavio ovu konkretnu igru, niti su određene platforme za naslov.

Ovaj rejting se pojavio prilično neočekivano, s obzirom na to da su mnoga od najnovijih curenja navodno bila povezana sa rimejkom Silent Hill 2 ili tizerom.

Korejski komitet za ocenjivanje i administraciju igara, gde je Gematsu pronašao informacije o rejtingu, ima izdavača Silent Hill: The Short Message na listi UNIANA.

Sada, samo jedan pogled na informacije vezane za UNIANA otkriva da je to jedan od najvećih proizvođača arkadnih igara u Koreji. Međutim, ovo nije sve na šta se izdavač sprema, sa istorijom razvoja raznih borbenih, arkadnih i MMORPG naslova. Pored toga, UNIANA često objavljuje i Konamijeve arkadne aparate i konzolne igre.

Teško da ćemo uskoro videti Silent Hill MMORPG naslov koji dolazi na PC, pošto svi znamo kako bi to prošlo… ali ovo insinuira da bi nešto vezano Silent Hill konačno moglo biti na putu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required

Email Address *

The post Igra Silent Hill: The Short Message dobila rejting u Koreji appeared first on PLAY!.

Original Article