Igra Remnant 2 postala bestseller i pre zvaničnog izlaska

0
58
igra-remnant-2-postala-bestseller-i-pre-zvanicnog-izlaska

Remnant 2, prema podacima o prodaji pre zvaničnog izlaska, čini se da uživa u neverovatnom uspehu. Soulslike pucačina iz trećeg lica nadograđuje osnove koje je postavio njen prethodnik, Remnant: From the Ashes, i cilja na unapređenje svakog aspekta igre. Igrači koji su imali raniji pristup igri pohvalili su razvojni tim, Gunfire Games, za njihove napore, što se odražava u tome što je igra već dostigla vrh Steam-ove liste najprodavanijih igara.

Još pre svog zvaničnog izlaska, Remnant 2 je nadmašio popularne naslove kao što su Baldur’s Gate 3 i CSGO po prodaji. Jedan od razloga za njegov uspeh je to što su vlasnici Ultimate izdanja igre dobili raniji pristup. Takođe, cena igre, koja je pristupačnija u odnosu na mnoge druge vrhunske naslove, verovatno je privukla igrače.

Privlačnost igre leži u njenom obilju tajni, što čini otkrivanje ključnim delom iskustva. Članovi zajednice su već otkrili više od pola desetina tajnih otključivih klasa likova, što dodatno povećava uzbuđenje i zanimanje za igru.

Prisustvo tajnog sadržaja, raspoređenog kroz nasumično generisane kampanje, znači da čak i igrači sa stotinama sati uloženih u igru nisu imali priliku da istraže sve što Remnant 2 nudi. Ben Cureton, glavni dizajner igre, potvrdio je obiman i skriven sadržaj igre.

Rani uspeh Remnant 2 je izazvao poređenje sa Destiny 2, posebno privlači fanove Destiny-ja koji cene posvećeno PvE iskustvo sa dodatkom misterije. Kako igrači uranjaju u igru, verovatno će doprineti istraživanju skrivenih elemenata i tajni, obogaćujući iskustvo zajednice.

Međutim, nije sve savršeno, jer Remnant 2 može biti lansiran bez podrške za cross-play, što može biti negativan faktor za kooperativno igranje. Ipak, Gunfire Games će verovatno brzo rešiti ovaj problem kako bi održali zajednicu na svim platformama istovremeno, a ako se vodi prema ranim performansama igre, Remnant 2 biće siguran uspeh za studio.

Rani uspeh Remnant 2 ukazuje da će biti veliki uspeh za studio. Mnogi igrači nestrpljivo očekuju njegov izlazak i igra je već privukla veliki broj igrača. Remnant 2 je zakazan za izlazak 25. jula na PC, PS5 i Xbox Series X/S platformama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More