I zvanično, Playstation 5 pojeftinio!

0
80
i-zvanicno,-playstation-5-pojeftinio!

Iako su nestašice zaliha donekle otežale prodajni potencijal PS5, konzola je još uvek prodala puno jedinica od lansiranja 2020. godine, a ove godine se snabdevanje znatno poboljšalo. Sa potencijalnom novom revizijom dizajna PS5 na putu, Sony je sada najavio prvo zvanično sniženje cene za konzolu.

Kao što je ranije ovog meseca procurilo, Sony smanjuje deo cene PS5, spuštajući cenu na 475 eura u većini prodavnica, uključujući Amazon. Sniženje cene je dostupno u nekoliko evropskih zemalja, SAD-u i Kanadi, kao i u Velikoj Britaniji.

Sniženje cene je dostupno kod prodavaca poput Amazon, kao i u fizičkim maloprodajnim objektima poput GAME. Sony takođe nudi sniženu cenu za narudžbe putem PlayStation Direct. Sniženje cene će biti privremeno, ali ako ovaj put propustite, verovatno ćemo videti slične ponude oko Black Friday i Božića ove godine.

Prethodnih godina Sony nije nudio sniženja cena PS5 tokom sezona rasprodaje, delom zbog činjenice da nije bilo dovoljno zaliha da bi se pokrenula promotivna kampanja, sa konzolom koja je konstantno rasprodavana tokom 2021. i 2022. godine.

Za sada nije zvanično poznato da li će se sniženje odraziti i na cenu PS5 konzole i na regionu Balkana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More