I zvanično, domaći Scorn izlazi za PlayStation 5 konzole!

0
82
i-zvanicno,-domaci-scorn-izlazi-za-playstation-5-konzole!

PlayStation fanovi će uskoro imati priliku da iskuse pravu noćnu moru jer se groteskni Scorn sprema za lansiranje na PlayStation 5 kasnije ove godine. Atmosferska horor avantura iz prvog lica, koju je razvio srpski Ebb Software i objavio Kepler Interactive, već je prikupila više od dva miliona igrača od svog lansiranja na Xbox i PC platformama prošle godine.

PlayStation igrače čekaju ”mesnate zagonetke” i uzbudljiv gejmplej u 4K/60fps uz pomoć haptičkih i DualSense funkcija koje nudi Sonijeva konzola, koje će dodatno dočarati uznemirujuću atmosferu nezaboravnog Scorn univerzuma.

Fanovi Scorna uskoro takođe mogu da naruče ekskluzivno fizičko deluxe izdanje igre od odabranih prodavaca, kako za PS5 tako i za Xbox Series X/S. Distribuirano u partnerstvu sa Maximum Games, fizičko izdanje uključuje punu igru, ograničeno izdanje SteelBook® kutije, originalni soundtrack igre i digitalni artbook.

Smešten u jedinstven opustošeni svet, sada naseljen samo monstruoznim stvorenjima, Scorn igrače vodi u beskrajni biomehanički lavirint iz koga naizgled nema izlaska. Na vama je da otkrijete njegove zaboravljene tajne i da konačno pobegnete iz ovog jezivog košmara.

Naše utiske o Scornu možete pročitati OVDE!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More