I uže za preskakanje može biti pametno

0
153

U današnjem svijetu gotovo se ne može naći ništa što ne nosi pridjev pametno, od satova, automobila, nakita, odjeće, tenisica, pa sve do stanova, kuća i čitavih gradova. Stoga nas nimalo ne čudi da smo dobili priliku vidjeti i jedno pametno uže za preskakanje koje proizvodi tvrtka Hyger.

Njezino uže pod nazivom Hyrope, uparuje se s aplikacijom pametnog telefona kako biste u realnom vremenu mogli pratiti količinu skokova, tempo, brzinu i sagorijevanje kalorija.

Pored toga, u aplikaciji ćete pronaći i vašeg osobnog AI trenera za preskakanje, koji će vam pomoći u ostvarivanju vaših fitness ciljeva poput gubitka određenog broja kilograma kroz neko razdoblje.

Hygear kaže da Hyrope predstavlja miks treninga snage i kardio treninga kroz skakanje preko užeta, što predstavlja jedan od najučinkovitijih načina sagorijevanja kalorija za potrebe mršavljenja.

Hyrope je dostupan u pretprodaji na službenoj stranici tvrtke za 39 dolara (246 kn), a po toj cijeni ćete dobiti sami uređaj i besplatno jednogodišnje članstvo u Hygear aplikaciji.

Original Article

(Visited 1 times, 1 visits today)