I Starfield fanovi se slažu da igra ne zaslužuje nominaciju za GOTY

0
76
i-starfield-fanovi-se-slazu-da-igra-ne-zasluzuje-nominaciju-za-goty

Lista naslova koji će se boriti za titulu Igre godine na ovogodišnjom Game Awards ceremoniji objavljena je protekle nedelje i ne uključuje Starfield. Pomalo iznenađujuće, jedna strana koja ne izgleda šokirano ili uvređeno zbog izostavljanja ovog Bethesda RPG-a je njena posvećena Reddit zajednica.

Dok su se Baldur’s Gate 3 i The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom našli u finalnoj listi od šest igara za nagradu – uz Alan Wake 2, Marvel’s Spider-Man 2, Super Mario Bros. Wonder i Resident Evil 4 Remake – Starfield nije. Ipak, igra će imati neko prisustvo na šouu, budući da je nominovana za nagradu za najbolju RPG igru.

Na Starfield subredditu, vest da se Bethesdina dugo očekivana avantura u svemiru neće boriti za titulu GOTY 2023 izazvala je zanimljivu reakciju fanova. Brojni su podelili misli slične priznanju korisnika InitialQuote000: “Stvarno uživam i volim Starfield, ali (nisam) previše iznenađen”, ili su istakli da je ovogodišnje polje GOTY prilično natrpano.

U međuvremenu, drugi su bili malo oštriji u svojoj proceni trenutnog stanja igre. “Starfield se ne može porediti ni sa jednom od tih igara”, tvrdio je jedan korisnik, “Frustrirajuće je neravnomerno, puno polupečenih sistema i neispunjenih kvestova. Čak ni osnovno ‘divljenje’ putovanju kroz svemir ne isporučuje.

“Nadamo se da će im ovo biti buđenje”, rekao je drugi o Bethesdi, “Igra ima sjajnu osnovu, ali trend sečenja i pojednostavljenja mehanika nastavlja da ubija imerziju u BGS igre. Jedini sistem sa nekom dubinom u Starfieldu je izgradnja brodova.”

Kada je reč o tome koji naslov zapravo očekuju da će osvojiti titulu GOTY 2023. godine, mnogi igrači su izabrali Baldur’s Gate 3 kao svog favorita.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More