I Oddworld: Soulstorm će biti Epic ekskluziva

Epic Games nastavlja da aktivno “grabi” ekskluzive za svoju prodavnicu, kao jedan od glavnih načina da privuče korisnike PC igara da igre kupuju kod njih.

Poslednja u tom nizu ekskluziva jeste Oddworld: Soulstorm, najnovija igra u čuvenom serijalu, koja predstavlja rimejk klasika iz 90-ih.

Ako ništa drugo, tvorcu ovog serijala, Lornu Laningu, se mora skinuti kapa na tome kako je iskreno i otvoreno pristupio ovome, na način kako bi i drugi indie studiji trebalo da se ugledaju.

Naime, on je otvoreno rekao da je razlog za ovaj dogovor to što su studiju potrebne dodatne finansije, i nije koristio standardne PR isprazne reči i floskule, kako su to činili drugi pre njega koji su prihvatili dogovor o ekskluzivnosti.

U tvitu koji možete pročitati ispod, kaže da je Soulstorm najambicioznija igra koju do sada prave, i da bi se te ambicije ostvarile i igra bila onakva kakvu oni žele i kakvu igrači zaslužuju, prosto ne mogu sami da finansiraju igru kao do sada, te im novčana injekcija koju dobijaju na ovi način svakako veoma znači.

I reakcija publike je zbog toga manje “dramatična”, ali i dalje generalno negativna prema ovakvom obliku uzimanja PC ekskluziva. Soulstorm je planiran za lansiranje sledeće godine, paralelno na Epic prodavnici, kao i na konzolama.

A message from Lorne: pic.twitter.com/uAvS53i156

— Oddworld (@OddworldInc) August 19, 2019

The post I Oddworld: Soulstorm će biti Epic ekskluziva appeared first on PLAY!.

Original Article