I Grammarly dobija ChatGPT funkcije

0
40
i-grammarly-dobija-chatgpt-funkcije

BIZIT Seminar


PCPress.rs Image

Oni koji vode računa o tome šta pišu verovatno su već čuli za Grammarly – servis koji proverava gramatičku ispravnost dok korisnik unosi tekst (doduše samo na engleskom jeziku). Sada smo dobili i GrammarlyGO, novu alatku koja se zasniva na ChatGPT elementima.

PCPress.rs Image

Radi se o tome da Grammarly korisnicima već omogućava da čuvaju tekstove, sastavljaju odgovore na mejlove, popravljaju greške kako bi tekst bio jasniji i prikladniji, a nova AI alatka se prema najavama zasniva na ličnom kontekstu, pa nudi rešenja na osnovu zaključaka koja su u vezi sa konkretnim korisnikom i situacijom u vezi sa kojom je ono što je napisano. I “priča” sa korisnicima.

PCPress.rs Image

Grammarly AI koristi već 14 godina – za proveru pravopisnih i gramatičkih grešaka, te predloge koji bi trebalo da poboljšaju ono što neki tekst komunicira. Nova alatka ipak nije samo to, jer radi kao chatbot, pa korisnik s njom može da razgovara. To je direktna posledica uspeha koji je ostvario ChatGPT, pa sve više kompanija pokušava da ovu tehnologiju integriše u svoje proizvode. Tako je nastao i GrammarlyGO.

Izvor: Mashable

SBB


Tagovi: ,

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.