I dalje ima nade za Scalebound, iako Xbox trenutno nema šta da podeli

0
51

Još u februaru, PlatinumGames je javno izjavio da želi da oživi Scalebound i ponovo radi sa Microsoft-om. Microsoft u to vreme nije odgovorio na ovo, ali je sada u japanskom intervjuu, vođa Xboxa, Fil Spenser, konačno prokomentarisao situaciju.

Otkazivanje Scalebound-a je bilo veliko razočarenje za fanove još 2017. U godinama od tada, PlatinumGames je tražio da zakrpi stvari sa Microsoftom, čak se i trudio da odbrani Xbox tim i priznao je krivicu na obe strane. Stvari su došle do vrhunca još u februaru, kada je Platinum uputio legitiman apel da se Microsoft vrati za pregovarački sto.

Prošli su meseci bez novosti. Za sada, Platinum ne govori ništa više o Scalebound-u, a prema rečima direktora Xbox-a, Fila Spensera, ni Microsoft trenutno nema šta da kaže. U nedavnom intervjuu za japanski sajt Game Watch, Spensera su pitali da li je moguće oživljavanje Scalebound-a. Kako je izvestio VGC, Spenser je rekao da „trenutno nema šta da se kaže“ o Scalebound-u, ali nije potpuno odbacio ideju reboota.

Dok je PlatinumGames radio na Scalebound-u, franšiza je u vlasništvu Microsofta, što znači da Microsoft treba da bude uključen u bilo koju vrstu napora za oživljavanje. Za sada nemamo čvrst odgovor, ali dobra vest je da niko nije isključio povratak.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required

Email Address *

The post I dalje ima nade za Scalebound, iako Xbox trenutno nema šta da podeli appeared first on PLAY!.

Original Article