Hunter’s Arena: Legends

0
498

Hunter’s Arena: Legends ulazi u žanr Battle Royale – a koji je već pun popularnih igara poput Apex Legends i Fortnite i pokušava da uzdrma formulu fokusirajući se isklјučivo na blisku borbu. Programeri Mantisco u velikoj meri uspevaju u ovom poduhvatu, koristeći kombinaciju elemenata iz MMORPG-a i borbenih igara kako bi fanovima pružio jedinstveno battle royale iskustvo.

Hunter’s Arena: Legends se odvijaju u drevnoj Aziji, a igrači preuzimaju ulogu lovca dok se bore protiv demona i drugih lovaca. Igrači mogu da biraju između 17 različitih lovaca, a dizajn likova varira od tipičnih lјudi do jedinstvenih opcija poput medveda pande. Lovci spadaju u tri različite klase borbenih stilova: Melee, Mid-Range i Long Range. Ovo omogućava igračima da eksperimentišu sa svim lovcima kako bi pronašli stil igre koji im najviše odgovara, slično kao u Apex Legends. Legends Hunter'sBorba u Hunter’s Arena: Legends je u početku brza i teška, sa nebrojenim elementima koji se vremenom moraju da nauče. Lovci imaju osnovni napad, a borilačke veštine se kreću da pomognu u razbijanju čuvara, kao i namenski blokiranja/pariranja/quickstep sistem koji pomaže da se odbrane od dolazećih napada. Osim toga, svaki Hunter ima njegov sopstveni skup borbenih veština koje mogu da se povežu sa normalnim napadima kako bi se stvorile kombinacije, kao i Super Skill sposobnost koja se vremenom razvija kao Ultimates u Overwatch-u.

U početku je sve nadmoćno, naročito u prvih nekoliko mečeva kada pokušavate da naučite sve nijanse borbe. Mantisco na sreću pruža resurse poput Game Guide koji detalјnije govori o borbenom sistemu, kao i poligon za obuku koji omogućava igračima da izaberu svakog lovca i vežbaju kombinacije protiv AI lovaca. Kada shvatite borbu, to je neverovatno zadovolјavajući iskustvo, sa svakom borbi postane nalik Mortal Kombat plesu napada i odbrane koji je zaista po prirodi testiranje veština.

Hunter'sHunter’s Arena: Legends se pokreće sa tri različita načina igre. Solo mod prikazuje 30 igrača koji besplatno padaju na mapu da bi bili poslednji Hunter koji stoji, dok im Trio mod omogućava da se udruže u grupe od tri člana i rade zajedno kako bi pobedili druge timove. Tag Match se odvaja od ostalih načina tako što se odriče mehanike Battle Royale-a i fokusira se striktno na borbu jedan na jedan, pri čemu igrači biraju dva lovca i sukoblјavaju se sa još jednim igračem u nadmetanju u veštini.

Mečevi u Hunter’s Areni: Legends počinju poput drugih tradicionalnih Battle Royales-a, koji lete iz plutajućeg svetilišta da slete na jedno od mnogih mesta na mapi. Mantisco je pružio raznovrsnu mapu za istraživanje, sa snegom prekrivenim terenima, bujnim šumama i peskovitim ruševinama stvarajući pejzaž koji izbegava da postane zastareo. Igra izgleda i radi odlično, što je veliki plus s obzirom na to koliko se toga dešava tokom bilo kojeg meča.

Legends Hunter'sBattle Royale igre obično imaju trenutke u kojima igrači lutaju po mapi tražeći druge borce, što može lako da postane dosadno. Hunter’s Arena: Legends pokušava to da ispravi uklјučivanjem mnoštva aktivnosti u koje će se uklјučiti od trenutka kada su stavlјene na mapu. Neprijatelјska inteligencija različitih dizajna rasuta je po mapi kako bi se borili, a svaki poraz unapređuje lovca i čini ga moćnijim. Ogromni boss-evi takođe se pojavlјuju nasumično tokom celog meča, ispuštajući Legendary opremu nakon poraza.

Od ovih neprijatelјa može da se nabavi bolјa oprema i oplјačka iz škrinja s blagom rasutih po okruženju, pomažući igračima da se pripreme za bitke kasnije u meču. Oprema takođe može da se nadogradi kod trgovaca i kovača širom karte, dok kristalne formacije pružaju pobolјšanja kao što je zaštitni štit ili povećanje oštećenja kada se prikupe. Svi ovi elementi rade zajedno kako bi se osiguralo da nema zatišja tokom 15-20-minutnih mečeva, čak i kada angažovanje u PvP borbi nije opcija, što čini stalno zabavno iskustvo.

Nekim oblastima igre je potrebno pobolјšanje, pri čemu su neki lovci malo prejaki pri lansiranju, a unosi dugmadi nisu u potpunosti registrovani u borbenim dejstvima, što dovodi do momenata zabune kada lovac ne uradi ono što bi trebao. Međutim, Mantisco je već objavio prvi patch u toku prve nedelјe kako bi pobolјšao igru u vreme pisanja ovog članka, što ukazuje na potencijal za brza pobolјšanja svih nedostataka pri objavlјivanju. S obzirom na sve, Hunter’s Arena: Legends je definitivno battle royale igra koju fanovi treba da provere, sa dovolјno sopstvenog identiteta da se ozbilјno bori za vreme lјudi u sve većoj gužvi kvalitetnih opcija.

Hunter’s Arena: Legends was last modified: 19 avgusta, 2021 by Nemanja Ristic

The post Hunter’s Arena: Legends appeared first on ITNetwork.

Original Article