Hunt: Showdown dobija singlplejer PvE mod igranja, stiže i za konzole

Crytek naslov u kojem se takmičite u lovu na čudovišta, Hunt: Showdown, je sredinom prošle godine napustio Early Access fazu na Steamu dobio očekivanu 1.0 verziju sa velikim brojem novina.

Ipak, za igrače lov tek počinje i sa dodavanjem sadržaja nije gotovo, jer su planovi da se igra proširi raznovrsnim novinama, od kojih su neke dugo očekivane od strane igrača, poput solo moda.

Publika je dugo zahtevala mod igranja u kojem se neće suočavati onlajn sa drugim igračima, već bi sami lovili razna grozomorna stvorenja koja su sposobna da učine razne stvari kada ih sretnete. Solo mod bi bio PvE tipa i pred igračima bi svakako bilo više izazova, ali ujedno i manje pritiska jer nema te trke sa drugim protivnicima. Ovaj mod bi se najbolje pokazao kod novih igrača u vidu uvoda u znatno veći svet, čime bi igrao ulogu opširnijeg tutorijala.

Nije poznato kada će Solo PvE mod igranja biti dodat, kao i da li će imati još neke razlike u odnosu na postojeći, ali pored toga, postoji još planova za Hunt: Showdown.

Zahvaljujući novom izdavaču koji sarađuje sa Crytekom, Koch Media, ovaj naslov ove godine stiže i na konzole(18. februar za PS4), i ujedno dobija opciju za međuplatformsko igranje. Planirani 1.2 apdejt bi takođe doneo poboljašnja u performansama igre, novu opremu, lovce i slično. Dalji planovi otkrivaju dodavanje potpuno nove mape, kratkotrajnih događaja, kastomizaciju karaktera i slično.

The post Hunt: Showdown dobija singlplejer PvE mod igranja, stiže i za konzole appeared first on PLAY!.

Original Article