gamescon, igrice, kompjuteri, pc, konzole, gejmeri, sajam

Foto: Mondo/Goran Sivački


ilustracija

Ovaj turnir biće održan 9. i 10. marta u igraonici Game Pub-u u tržnom centru “Stadion”, kao i 11. marta na Fakultetu organizacionih nauka.

“USF Gaming Fair” je projekat humanitarnog karaktera i sva prikupljena novčana sredstva biće namenjena lečenju šestogodišnje Sanje Jelisijević, kojoj je dijagnostikovan redak oblik karcinoma pluća, od koga boluje samo dvoje dece u Evropi.

Učesnici će doprineti cilju akcije kotizacijama, koje su uslov za takmičenje, a takođe za one koji se ne bave isključivo igranjem video igara pripremljen je zanimljiv program edukativnog karaktera u vidu predavanja i sajma gejming industrije gde će doći više od 30 predstavnika različitih kompanija, kako svetskih tako i domaćih.

Na gejming turniru koji će biti održan 9. i 10. marta, učesnici će imati priliku da se takmiče i osvoje vredne nagrade u video igrama: CS GO, LOL, PES i CS 1.6.

Takmičari će se prijavljivati zajedno sa svojom ekipom koju će činiti 5 članova za prve tri video
igre, dok će prijave za PES biti individualne. Kotizacija po ekipi iznosi 4.000 dinara za video igre CS GO i LOL, 2.500 dinara za CS 1.6, dok će za PES iznositi 500 dinara.

Projekat je otvoren za sve ljubitelje e-sportova koji žele da se zabave, takmiče i osvoje vredne nagrade.

Trećeg dana ovog gejming sajma, 11. marta, predavanja će održati predstavnici gejming kompanija u cilju podizanja svesti i upoznavanja mladih sa gejming industrijom i njenim značajem, s obzirom na popularnost koju ova industrija ima.

Po završetku, biće održan networking i posetioci će imati priliku da ostave svoj CV, radi dalje
saradnje sa kompanijom koja ih je najviše zainteresovala.

Takmičari mogu da se prijave od 20. februara.

Više o ovom turniru i celoj akciji pogledajte na Facebook stranici https://www.facebook.com/usfgamingfair/

ili na zvaničnom sajtu organizacije: http://unijastudenatafona.org/

Article source: http://mondo.rs/a1083016/Mob-IT/Igre/Gejming-turnir-u-Beogradu-humanitarna-akcija.html