Humane Ai Pin: Revolucionarni uređaj budućnosti bez ekrana

0
81
humane-ai-pin:-revolucionarni-uredjaj-buducnosti-bez-ekrana

Summary

Novi uređaj bez ekrana, Humane Ai Pin, predstavljen je javnosti kao inovativna alternativa pametnim telefonima. Predvođen bivšim zaposlenima Apple-a Imranom Čaudrijem i Betani Bonđorno, ovaj uređaj već privlači pažnju svojim jedinstvenim pristupom i naprednim funkcijama. Iako je prerano doneti konačne […]

Humane Ai Pin: Revolucionarni uređaj budućnosti bez ekrana

Novi uređaj bez ekrana, Humane Ai Pin, predstavljen je javnosti kao inovativna alternativa pametnim telefonima. Predvođen bivšim zaposlenima Apple-a Imranom Čaudrijem i Betani Bonđorno, ovaj uređaj već privlači pažnju svojim jedinstvenim pristupom i naprednim funkcijama. Iako je prerano doneti konačne zaključke, impresivne sposobnosti Ai Pin-a čine ga interesantnim kandidatom za budućnost komunikacije.

Otkrijte četiri futurističke funkcije koje izdvajaju ovaj uređaj:

1. Projekcija na dlanu: Ai Pin koristi inovativnu „laser ink“ tehnologiju koja projicira informacije direktno na vaš dlan umesto ekrana. Ovaj pristup omogućava vam da ostanete povezani sa okolinom, umesto da neprestano gledate u ekran.

2. Glasovne komande: Ključna karakteristika Ai Pin-a je upotreba glasovnih komandi u kombinaciji sa OpenAI modelom. Ova funkcionalnost vam omogućava da pretražujete i upravljate zadacima putem glasa, kao i da koristite funkcije poput pretrage rezervacionih kodova u inboxu ili diktiranja poruka kontaktima.

3. Nutricionističke informacije i prevod u realnom vremenu: Ai Pin ima sposobnost korišćenja računarskog vida za pružanje informacija o nutritivnim vrednostima hrane, kao i za prevod u realnom vremenu. Ove funkcije vam omogućavaju nov način interakcije sa svetom oko vas, pružajući vam korisne informacije u svakodnevnom životu.

4. Privatnost: Posebna pažnja posvećena je privatnosti i diskreciji kod Ai Pin-a. Uređaj se aktivira samo ručnim pokretom, bez potrebe za izgovaranjem aktivacijske reči. Takođe, „Trust Light“ indikator svetli samo kada je uređaj u upotrebi, naglašavajući važnost zaštite privatnosti korisnika. „Personic Speaker“ stvara „mehur zvuka“ kako bi razgovori ostali privatni.

Ai Pin će biti dostupan za naručivanje od 16. novembra, po ceni od 699 dolara, uz mesečni plan od 24 dolara za mobilnu mrežu preko T-Mobile-a. Isporuke se očekuju početkom 2024. godine. Ovaj napredni uređaj ima potencijal da značajno promeni način na koji koristimo tehnologiju u svakodnevnom životu.

FAQ:

1. Kako funkcioniše Ai Pin?

Ai Pin koristi inovativnu „laser ink“ tehnologiju za projekciju informacija na vaš dlan. Takođe podržava glasovne komande i ima funkcije nutricionističkih informacija i prevoda u realnom vremenu.

2. Kako se aktivira Ai Pin?

Ai Pin se aktivira ručnim pokretom, bez potrebe za izgovaranjem aktivacijske reči.

3. Koliko košta Ai Pin?

Cena Ai Pin-a je 699 dolara, uz mesečni plan od 24 dolara za mobilnu mrežu preko T-Mobile-a.

4. Kada se očekuju isporuke Ai Pin-a?

Isporuke Ai Pin-a se očekuju početkom 2024. godine.

Read More