Huawei želi da Honor Magic telefonom, smartfone učini pametnijim

Većina telefona su danas prilično standardna u pogledu toga šta mogu da ponude korisnicima. Pojedine kompanije pokušavaju da se razlikuju uvođenjem modularnih karakteristika, dok druge pokušavaju da prodaju telefone bazirane na mogućnostima kamere. Postoje međutim i drugi pravci razvoja…

Huawei upravo ima nešto drugačiji plan i pokušaće da napravi prodor na tržištu kroz AI. Kompanija je juče najavila da uskoro na tržište stiže novi telefon koji će nositi naziv Huawei Honor Magic, a njegove hardverske specifikacije možete da saznate ovde. To je smartfon koji dolazi sa pametnijim karkateristikama, tako da umesto što telefon “samo” reaguje na vaše komande, on će biti dovoljno pametan da korisnicima ponudi određene predloge i prikazuje obaveštenja i aktivira funkcije koje su relevantne u tom trenutku.

Na primer, takav je slučaj aktiviranja svetla ukoliko se nalazite u mračnom prostoru. Ili ukoliko govorite o filmovima, telefon će ponuditi preporuke za filmove. Softver koji pokreće Honor Magic Live je u osnovi Huawei-eva presvlaka Androida. Deo magije čini DeepThink, digitalni asistent koji sarađuje sa FaceCode-om. On koristi infracrvenu kameru da prepozna oči korisnika tako da samo korisnik i osobe u koje imate poverenja mogu da vide vaša obaveštenja.

Huawei Honor Magic ozvaničen: zaobljeno telo, dve kamere na poleđini

Izvor: Ubergizmo

Sve informacije vezane za Huawei, možete pogledati na Huawei stranici na Benchmark sajtu

 

Article source: http://www.benchmark.rs/vesti/huawei_zeli_da_honor_magic_telefonom_smartfone_ucini_pametnijim-68841