HTC U11 je službeno predstavljen 16. maja i u ovih mesec dana postigao je odlične prodajne rezultate, kojima je nadmašio svoje prethodnike HTC 10 i HTC One M9.

Kompanijin novi top model, poznat po okviru osetljivom na stiskanje i sjajnim staklenim leđima, već pokazuje znakove uređaja, koji bi kompaniju mogao da izvuče i stanja u kojem se nalazi već prilično dugo. Uprkos odličnim telefonima, HTC zadnjih godina ne uspeva da se prodajnim rezultatima nametne na tržištu.

Novi HTC U11 sada dolazi u impresivnu staklo-metalno kućištu, koje je teško ne primetiti, a metalni okvir osetljiv je na stisak, što je iskorišćeno u Sense Edge gestama za pokretanje kamere ili Google Asistent-a, okidanje fotki ili bilo koje druge radnje koju odaberete u podešavanjima.

Čelnica HTC-ova mobilnog odeljenja Chang Chia-lin pohvalila se na sastanku deoničara inicijalnim prodajnim rezultatima novog U11 telefona, koji je u manje od mesec dana pokazao znatno bolju prođu od prošlogidšnjeg HTC-a 10 i modela One M9 pre njega.

Chang nije otkrila nikakve brojke, ali očito su zadovoljni reakcijom tržišta na njihov novi flagship.

Article source: http://www.itvesti.info/2017/06/htc-u11-se-do-sada-prodaje-bolje-od.html