Horor igra sa jedinstvenom mehanikom dualne realnosti, Medium, izlazi 10. decembra

0
53

Poljski studio Blobber team je najavio The Medium, psihološki horor koji je predstavljen još davne 2012. za Xbox 360, PS3 i Wii U. Međutim tadašnja ograničena tehnologija nije mogla da podrži viziju koju su developeri imali pa je igra otišla u zaborav, sve do ove godine.

Blobber tim je danas na njihovom jutub kanalu izbacio novi video sa dobrim vestima za sve horor fanatike. The Medium nam stiže 10. decembra za Xbox Series X/S i PC. Za one zaboravne, The Medium je horor igra iz trećeg lica u kojoj igrate kao Merijen, medijum koji može da se kreće između našeg sveta i duhovnog carstva. Ova mogućnost će vam pomoći prilikom rešavanja zagonetki a njene spiritualne moći mogu vam biti od koristi protiv neprijateljskih sila i za interakciju sa određenim objektima u igri.

Interesantno je i da je poljski tim uspeo da priljuči ovom projektu kompozitora Akiru Jamaoku koji je radio na Silent Hill naslovima od originala pa sve do Silent Hill: Shattered Memories, franšizi iz koje The Medium vuče inspiraciju. Ako igra bude izgledala makar blizu ovome što možemo da vidimo u priloženom videu, developeri sigurno mogu da očekuju bolje rezultate nego što je postigao njihov prethodni naslov Blair Witch.


The post Horor igra sa jedinstvenom mehanikom dualne realnosti, Medium, izlazi 10. decembra appeared first on PLAY!.

Original Article