Horizon Zero Dawn PC verzija dobila datum izlaska, tu je i trejler

0
98

Leto je već uveliko u toku, a početak jula meseca naterao je fanove da se zapitaju šta će se zbiti sa dolaskom Horizon Zero Dawn PC verzije, najavljene početkom godine.

Studio Guerrilla Games je konačno pružio zvaničan odgovor na ova interesovanja igrača, i otkrio je da Horizon Zero Dawn za PC kao Complete edicija dolazi 7. avgusta.

Horizon Zero Dawn neće imati nikakvo ograničenje u vidu ekskluzivnosti, već će od istog dana postati dostupan putem Steam i Epic Games Store platformi. Complete edicija uz samu igru donosi Frozen Wilds DLC, digitalnu knjigu umetnina i gomilu odeće za protagonistkinju Aloj. Zajedno sa otkrivanjem datuma izlaska omogućeno je prednaručivanje Horizon Zero Dawn po ceni od 50 dolara.

Povodom otkrivanja datuma izlaska, developeri su doneli i novi trejler koji otkriva u kojim će sve prednostima PC igrači uživati u Horizon Zero Dawn u odnosu na Playstation 4 verziju. Tu je podrška za ultra-wide monitore, otključani frejmrejt, kastomizacija grafičkih podešavanja, dok će na PC-u ova igra imati i bolju grafiku, zahvaljujući dinamičnoj vegetaciji i prerađenim refleksijama.

Sistemski zahtevi će verovatno biti podeljeni kasnijeg datuma.

Ovo je prva first-party ekskluziva kompanije Soni koja dolazi na PC, a od njenog uspeha zavisi da li će se još Playstation ekskluziva pojaviti na ovoj platformi, kao što je recimo drugi nastavak u ovom serijalu, Horizon Forbidden West.

The post Horizon Zero Dawn PC verzija dobila datum izlaska, tu je i trejler appeared first on PLAY!.

Original Article