Horizon franšiza ne planira da stane

0
70
horizon-fransiza-ne-planira-da-stane

Horizon franšiza, ekskluziva za PlayStation, će biti prisutna “veoma dugo vremena”, prema rečima kompanije Guerrilla Games, koja ima planove za Aloy i prijatelje daleko izvan nastavka Forbidden West.

Kako je izvestio Games Radar, direktor studija Jan Bart van Beek je govorio na konferenciji Develop:Brighton za razvojne programere i otkrio da Guerrilla ima 16 planova za budući razvoj.

“Mi ćemo nastaviti s njom veoma dugo vremena”, rekao je. “Kao što ljudi već verovatno znaju, takođe ćemo raditi na multiplayer igri“, nešto što je “velika promena za studio, gotovo na istom nivou kao i pravljenje prvog Horizona”.

Van Beek je dodao: “Izgradnja celog ovog iskustva kao multiplayer igre je potpuno novi izazov za studio.”

Guerrilla je potvrdila postojanje ove dugo spekulisane multiplayer igre u decembru 2022. godine, otkrivajući putem oglasa za posao da će ona imati potpuno novu ekipu likova i novi stil umetnosti.

Potpuni nastavak Horizon: Forbidden West takođe je navodno u razvoju u studiju, jer je “sledeća avantura Aloy” pomenuta u aprilu. Ova igra će se pridružiti prve dve igre zajedno sa PlayStation VR2 spin-offom Horizon: Call of the Mountain kao značajne video igre u franšizi.

Neki od ovih projekata koje je van Beek pomenuo verovatno idu dalje od samih igara, kao što je TV serija Horizon 2074 koja će navodno ispričati Aloyinu priču iz nove perspektive.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More