Homeworld Remastered Collection je besplatan na Epic Games Store

0
71
homeworld-remastered-collection-je-besplatan-na-epic-games-store

Svake nedelje Epic Games daje besplatne naslove putem svoje prodavnice, strategija koja je Epic-u znatno pomogla da poveća broj korisnika prodavnice. Ovonedeljni besplatni naslovi su sada dostupni, uključujući Homeworld: Remastered Collection.

Homeworld: Remastered Collection je prvi put izašao 2015. godine, donoseći visokokvalitetnu nadogradnju za klasične svemirske strategijske simulacije, Homeworld 1 i Homeworld 2. Nakon uspeha kolekcije, Homeworld 3 je zvanično najavljen, ali je igra nekoliko puta odložena i sada je zakazana za izlazak početkom 2024. godine. U međuvremenu, možete besplatno preuzeti remastere prve dve igre na Epic Games Store do 3. avgusta.

Druga besplatna igra dostupna ove nedelje je Severed Steel, koja je nedavno imala veliko ažuriranje kampanje. Razvijena od strane Greylock Studio, ovo je FPS za jednog igrača sa fluidnim sistemom akrobacija, koji kombinuje malo Mirror’s Edge ili Ghostrunner šarma sa FPS borbom.

Obe igre će biti besplatne do 3. avgusta, nakon čega će se pojaviti dve nove besplatne igre. Sledeće nedelje, korisnici EGS će moći da preuzmu Loop Hero i Bloons TD 6.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More