Hogwarts Legacy verzija za PS4 i Xbox One ponovo odložena

0
40
hogwarts-legacy-verzija-za-ps4-i-xbox-one-ponovo-odlozena

Hogwarts Legacy je već uspešan na računarima i konzolama najnovije generacije. Međutim, još uvek postoji ogromno tržište igrača koji još uvek čekaju da se dočepaju igre na PS4, Xbox One i Nintendo Switch. Verzije za Xbox One i PS4 trebalo je da stignu u aprilu, ali timu treba malo više vremena da pripremi igru.

Prvobitno planirano za izdavanje u aprilu, PS4 i Xbox One verzije Hogwarts Legacy su odložene za mesec dana, pomerajući datum objavljivanja na 5. maj. Razvojni tim trenutno „naporno radi na pružanju najboljeg mogućeg iskustva na svim platformama“, i kao takvom, potrebno im je više vremena za razvoj da završe svoju misiju.

Uprkos kašnjenju za vlasnike Xbox One i PS4, Hogwarts Legacy bi ipak trebalo da bude objavljen za Nintendo Switch 25. jula. Do sada, nismo čuli za bilo kakva moguća kašnjenja u ovoj verziji igre.

Hogwarts Legacy je objavljen 10. februara za PC, PS5 i Xbox Series X/S, sa 84 Opencritic rezultat (89% preporuka). Na osnovu najnovijih podataka o prodaji, Hogwarts Legacy je prodao preko 12 miliona primeraka u prve dve nedelje, ostvarivši prihod od oko 850 miliona dolara.

We’re overwhelmed with gratitude for the response to Hogwarts Legacy from fans around the globe. The team is working hard to deliver the best possible experience on all platforms and we need more time to do this. Hogwarts Legacy will launch for PS4 and Xbox One May 5, 2023. pic.twitter.com/UjEIPXDZj2

— Hogwarts Legacy (@HogwartsLegacy) March 6, 2023

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More