Hogwarts Legacy probio cifru od 800.000 istovremenih igrača na Steamu

0
47
hogwarts-legacy-probio-cifru-od-800.000-istovremenih-igraca-na-steamu

Hogwarts Legacy je ove nedelje započeo impresivno, sa periodom ranog pristupa igri koji je igralo skoro 500.000 istovremenih igrača na Steam-u. U petak, nakon zvaničnog objavljivanja igre, ti brojevi su postali još veći, a Hogwarts Legacy je postao druga najigranija singlplejer igra na Steam-u.

Novi maksimalni broj istovremenih igrača u Hogwarts Legacy sada iznosi 879.308 igrača, čime se našao ispod Cyberpunk 2077, koji je zabeležio maksimum od preko milion igrača u istoriji. Vredi napomenuti da je Hogwarts Legacy druga najigranija igra kada se govori o striktno naslovima za jednog igrača bez komponente za više igrača.

Ako računate Elden Ring kao igru za jednog igrača, onda je Hogwarts Legacy zapravo treći na listi. Elden Ring je dostigao vrhunac sa brojem istovremenih igrača svih vremena od preko 950.000.

Hogwarts Legacy je takođe postavio Twitch rekord za većinu istovremenih gledalaca u jednoj igrici.

Hogwarts Legacy je sada dostupan na PC, Xbox Series X/S i PS5. Igra će takođe biti dostupna na Xbox One i PS4 konzolama poslednje generacije u aprilu, nakon čega će uslediti Nintendo Switch izdanje u junu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More