Hogwarts Legacy odložen za PS4, Xbox One i Switch uređaje

0
57
hogwarts-legacy-odlozen-za-ps4,-xbox-one-i-switch-uredjaje

Hogwarts Legacy je pretrpeo nekoliko nesrećnih kašnjenja, ali igra je sada na pravom putu za datum objavljivanja u februaru – barem na platformama trenutne generacije. Ove nedelje, WB je potvrdio da igra neće biti lansirana na vreme za Xbox One, PS4 ili Nintendo Switch.

Dok će Hogwarts Legacy biti dostupan za PC, Xbox Series X/S i PS5 10. februara, igrači na Xbox One, PS4 i Switch će morati da sačekaju još malo. U nastojanju da donese „najbolje moguće iskustvo“ na svim platformama, razvojni tim traži dodatno vreme da testira i optimizuje verziju igre poslednje generacije.

Od sada, Hogwarts Legacy za Xbox One i PS4 stiže 4. aprila 2023. Verzija za Switch će stići nekoliko meseci kasnije, 25. jula. Ova kašnjenja za naslove različitih generacija nisu sasvim neuobičajena, jer smo videli nekoliko drugih igara, kao što je Marvel’s Midnight Suns, koje odlažu verzije za odlazeće generacije.

Na ovo će se posebno naviknuti vlasnici Nintendo Switch-a, jer većina velikih AAA multi-platformskih lansiranja stiže kasnije na Switch zbog dodatnog vremena potrebnog da se performanse podignu na prihvatljiv nivo.

Hogwarts Legacy will launch on April 4, 2023 for PlayStation 4 and Xbox One and on July 25, 2023 for Nintendo Switch. The team is looking forward to bringing you the game and we want to deliver the best possible game experience across all platforms.

— Hogwarts Legacy (@HogwartsLegacy) December 13, 2022

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More