Hogwarts Legacy je mogao imati policajce i sistem reputacije

0
43
hogwarts-legacy-je-mogao-imati-policajce-i-sistem-reputacije

Iako je Hogwarts Legacy igra koja sadrži nekoliko RPG elemenata, ona nije potpuno razvijena Role Playing igra. U jednom trenutku je za igru bilo planirane više RPG funkcija. Na primer, dataminer-i su otkrili skriveni sistem moralnosti i reputacije u datotekama igre.

YouTuber GrandTheftDiamonds je nedavno objavio video u kojem prikazuje neki od sadržaja igre koji je izbačen iz datoteka. Jedan od njih je sistem moralnosti i reputacije. U ovom sistemu bi igračima bili dodeljeni ili oduzeti bodovi kuće na osnovu određenih akcija, kao što je korišćenje mračnih magija u igri.

Međutim, developeri su na kraju odlučili da dozvole igračima da koriste mračnu magiju u igri bez kazne. Korišćenje tih čarolija nema uticaja na priču igre.

Čak je i sistem čarobnjačke policije bio u izradi. U ovom sistemu bi istražitelji mogli biti pozvani na mesto zločina ako igrač počini neki akt poput ubistva. Ako bude uhvaćen, igrač bi mogao biti “ukoren” na neki način. Postojala je čak i mogućnost da se pojavi ekran Game Over ako igrač počini previše zločina. Ipak, ova ideja je odbačena. Razlog za to može biti vremenska ograničenja ili želja da se igračima pruži više slobode da se igraju sa svim čarolijama i sposobnostima bez straha od posledica.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More