Hogwarts Legacy 2 je izgleda već u razvoju

0
74
hogwarts-legacy-2-je-izgleda-vec-u-razvoju

Uprkos kontroverzi u susret izlasku, Hogwarts Legacy je objavljen ranije ove godine sa velikim uspehom. Igra je prodala više od 12 miliona primeraka u prve dve nedelje, a brojevi su samo rasli u mesecima koji su usledili zahvaljujući lansiranju verzija za PS4 i Xbox One, sa još uvek predstojećim portom za Switch. Sada se čini da je odobren nastavak.

Hogwarts Legacy je objavljen kao potpuna igra, bez planova za DLC nakon lansiranja. Možda ćemo ipak dobiti neki DLC na kraju, ali do sada ništa nije najavljeno. Međutim, to ne znači da se iza scene ne radi više posla. Prema pouzdanom curenju informacija, nastavak Hogwarts Legacy “je u izradi”.

Curenje informacija u pitanju je MyTimeToShineH, koji je uglavnom poznat po curenju detalja o nadolazećim superherojskim filmovima. Iako su oni pouzdan izvor za ovakve vrste curenja informacija, nemaju toliko veliku reputaciju curenja informacija u igračkom prostoru. Međutim, s obzirom na to da je poznato da ova osoba ima izvore u WB-u, koji je rukovodio Harry Potter filmovima kao i objavljivanjem Hogwarts Legacy, rekao bih da postoji dobra šansa da su u pravu.

Ne bi trebalo mnogo da neko predvidi nastavak za Hogwarts Legacy. To je bila jedna od najprodavanijih igara ove godine i još uvek ima prostora za rast sa predstojećom verzijom za Switch, otvarajući igru milionima novih igrača.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More