Hogwarts Legacy: 05. maja stiže i na PS4 i Xbox One

0
52
hogwarts-legacy:-05.-maja-stize-i-na-ps4-i-xbox-one

Nakon nekoliko odlaganja, open world Harry Potter akciona igra Hogwarts Legacy konačno stiže na PlayStation 4 i Xbox One konzole u petak, 05.05.2023. 

Ova igra je puštena na PC, PS5 i Xbox Series X još u februaru mesecu. Uspela je da obori rekorde prodaje i možda će čak i postati jedna od najbolje plasiranih novih igara u 2023. godini. 

Prvobitni plan je bio da igra bude dostupna u isto vreme na svim platformama i konzolama, ali nažalost, za one igrače koji imaju starije modele konzola, datum izlaska je pomeren sa februara na april. A nažalost, onda u aprilu je usledilo još jedno razočarenje. Došlo je do ponovnog otkazivanja i pomeranja izlaska ove video igre na maj mesec.

Ukoliko ne dođe do još jednog otkazivanja, ova igra će biti dostupna i za PS4 i Xbox One vlasnike u petak, 05. maja. Milione igrača će moći da se oprobaju u ovoj akcionoj igri što će definitivno povećati prodaju i to značajno. 

Iako Hogwarts Legacy će povećati značajno brojke kada bude dostupan na starim konzulama, dovodi se u pitanje da li će igrači biti zadovoljni sa tim – kakva je igra na starijim uređajima. Da li će pružiti isto iskustvo? Verovatno neće, jer ipak konzole novije generacije će moći brže da očitaju igru. 

Nadajmo se da neće doći do ponovnog pomeranja izlaska ove igre za PS4 i Xbox One, a uticaj na prodaju i zadovoljstvo igračima, to ćemo uskoro videti. Nadamo se da neće biti problema i da su se smetnje, zbog kojih se odlagao izlazak, uspele otkloniti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu

Read More