Hitman serijal ide na pauzu kako bi se developer IOI posvetio James Bond igri

0
34
hitman-serijal-ide-na-pauzu-kako-bi-se-developer-ioi-posvetio-james-bond-igri

Tokom čitavog svog postojanja, IO Interactive se fokusirao skoro isključivo na Hitman franšizu, a njihov skoriji projekat koji nije Hitman bio je Kane & Lynch 2: Dog Days iz 2010. Nakon što je poslednju trilogiju Hitman uspešno pretvorio u “World of Assassination“, tim u IOI stavlja Agenta 47 za sto sa papirima punim birokratije kako bi se studio fokusirao na druge poduhvate.

Glavni kreativni direktor i suvlasnik IOI-a, Kristijan Elverdam, nedavno je sastao sa Eurogamer-om kako bi razgovarao o svim temama od najranijih dana studija do najnižeg minimuma. U raspravi o Hitman franšizi, Elverdam je otkrio da će nakon najnovijeg ažuriranja Freelancer-a, Agent 47 otići na neko vreme, rekavši:

„Trenutno je velika, velika nova Hitman igra malo u pauzi jer gradimo još jednu fantaziju sa agentima koja nam takođe oduzima dosta vremena [James Bond 007]. Ali očigledno ćemo se vratiti voljenom agentu 47. On je još uvek u srcu ove kompanije.”

Iako fanovi ne bi trebalo da očekuju bilo kakav veći novi sadržaj, Hitman World of Assassination će nastaviti da se ažurira na neki način, a Elverdam objašnjava da će aktuelna Hitman igra pomoći sa daljim eksperimentisanjem i razvojem i te kako uspešne formule.

Nakon što smo uspešno zaokružili novu i ponovo skrojenu Hitman trilogiju, a zatim i dalje inovirali kako bi ih sve kombinovali u jedan besprekorni paket, logično je da bi tim u IOI želeo pauzu. Ipak, obzirom da je Hitman osnova studija, sa sigurnošću se može reći da će se Agent 47 vratiti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More