Hitman 3 rebrendiran – sada sadrži i prethodne 2 igre

0
40
hitman-3-rebrendiran-–-sada-sadrzi-i-prethodne-2-igre

IO Interactive je napravio mnogo sjajnih poteza kada je u pitanju Hitman franšiza. Ranije su samo oni koji su posedovali celu trilogiju mogli da iskuse sva tri naslova u okviru Hitman 3. Sada, svako ko poseduje 3. igru će dobiti Hitman 1 i 2 besplatno, pošto se prva rebrendira u „Hitman – World of Assassination.’

Objavljujući na svom blogu, tim u IOI je rekao „U 2015. podelili smo našu viziju o Svetu atentata; igra koja se stalno širi i koja će se vremenom razvijati i biti osnova za buduće Hitman igre. To su bile tačne reči koje smo koristili i centralno obećanje o tome kako smo objavili tri igre u 7 godina koje su usledile.”

Nastavili su: „Danas smo uzbuđeni što možemo da najavimo neke predstojeće promene u načinu na koji će naši igrači (i postojeći i novi) doživljavati, pristupati i kupovati Hitman 1, Hitman 2 i Hitman 3. Ove promene će olakšati nego ikada da uđu i uživajte u Svetu atentata – i konačno nam omogućite da ostvarimo viziju koju smo nameravali da postignemo.”

Ovo preuređenje će se održati 26. januara i značiće da će od tada pa nadalje, Hitman 1 i 2 biti uklonjeni sa liste, pri čemu će samo Hitman – World of Assassination biti dostupan za kupovinu. Naravno, ovaj novi paket će uključiti sve tri igre, što znači da je jednostavnije nego ikada iskusiti sve što ova najnovija trilogija može da ponudi. Štaviše, svako ko već poseduje Hitman 3 automatski će biti nadograđen na verziju Vorld of Assassination, što znači da ćete dobiti pristup sadržaju sve tri igre bez obzira da li ste ih prethodno posedovali ili ne.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More