Hisense U8GQ: Centar obiteljske zabave

0
105

Hisense ULED 4k serija televizora donosi napredne tehnološke mogućnosti i odličnu kvalitetu slike u kategoriju mainstream televizora prihvatljive cijene. Korištenje Quantum Dot tehnologije omogućuje vjeran i precizan prikaz boja, što rezultira iznimnom jasnoćom i odličnom kvalitetom slike.

1000 nita za superiornu sliku!

Hisense U8GQ je moderno dizajniran televizor s podrškom za najnovije tehnologije koje pružaju odličnu kombinaciju vrhunske slike i impresivnog zvuka – Dolby Vision, Dolby Atmos, HDR 10+ I IMAX Enhanced.

NATIVE AD

Za poboljšani kontrast, Hisense ovdje koristi Full Array Local Dimming Pro tehnologiju lokalnog zatamnjenja, s više od 120 neovisnih zona zatamnjenja kojima se upravlja pomoću posebnog naprednog algoritma. Visoka vršna vrijednost svjetline od čak 1000 nita osigurava nevjerojatnu dinamiku slike i nadasve realan prikaz svijetlih scena.

Zbog toga HDR sadržaj na ovom televizoru izgleda vrlo impresivno. Posebice bismo izdvojili prikaz najsvjetlijih područja scene, što slici daje odličnu dinamiku. Ljubiteljima filmova svakako bismo preporučili odabir profila IMAX Enhanced, koji vam omogućuje da filmski sadržaj doživite u punom sjaju.

Međutim, ovaj televizor nije samo pogodan za gledanje filmova. Mogli bismo reći kako je U8GQ svestrani obiteljski TV koji će vam omogućiti uživanje u sportskom, dokumentarnom i svakom drugom sadržaju. Zahvaljujući vrlo širokom kutu gledanja, predstavlja odličan odabir za veći Dnevni boravak te uvijek možete vidjeti vrhunsku sliku bez obzira na poziciju gledanja. Pogodan je za korištenje u jače osvjetljenim prostorijama, s obzirom na visoku maksimalnu svjetlinu.

Svojim će se modernim dizajnom također odlično uklopiti u svaki dnevni boravak. Opremljen je svim modernim priključcima za spajanje vanjskih uređaja, a što se tiče bežične povezivosti, na raspolaganju su vam Bluetooth i dual band Wi-Fi. Posebno istaknimo i priloženi daljinski upravljač srebrne boje koji je odlično dizajniran i jednostavan za korištenje, a posjeduje zasebne tipke za brz pristup najpopularnijim streaming servisima.

Hisense Hi-View tehnologija procesiranja slike u kombinaciji s ugrađenim četverojezgrenim procesorom omogućuje nadasve brz i ugodan rad, te odlične mogućnosti po pitanju prikaza slike u pokretu.

Svestrani obiteljski TV

Hisense Smart TV platforma VIDAA 5.0 osmišljena je kako bi vam omogućila jednostavno i intuitivno korištenje te personalizirano iskustvo.

Sučelje je vrlo dobro organizirano, što jamči jasan i brz pristup željenim opcijama, a na raspolaganju su vam i popularni streaming servisi poput Netflixa, Rakutena, YouTubea i Prime Videa, kao i najbolji sportski sadržaji putem aplikacija UEFATV, NBA I Red Bull TV. Zahvaljujući globalnom pretraživanju,

možete lako i jednostavno pretražiti sve aplikacije na TV-u odjednom, dok opcija One Touch Access omogućuje pristup vašim omiljenim aplikacijama jednim pritiskom tipke.

Moramo naglasiti kako je Hisense U8GQ i odličan gaming televizor. Isprobali smo ga s PS5 konzolom i s popularnim igrama poput Call of Duty Warzone i Destiny 2 igrama, te smo se uvjerili kako pruža odličan gaming doživljaj. Odmah nakon priključenja konzole, automatski je uključen Game Mode uz ALLM, odnosno način rada sa smanjenom latencijom. Povrh svega, ovaj TV podržava maksimalnu frekvenciju osvježavanja od 120 Hz i VRR tehnologiju, što omogućuje igranje bez trzanja ili zastajkivanja.

Sve u svemu, Hisense U8GQ za pristupačnu cijenu pruža odličnu kvalitetu slike i zvuka, uz intuitivno Smart TV sučelje VIDAA i nudi odličan gaming doživljaj.

Original Article