High on Life, u jednom momentu zakleta Xbox ekskluziva, od sada dostupna na Playstation konzolama

0
80
high-on-life,-u-jednom-momentu-zakleta-xbox-ekskluziva,-od-sada-dostupna-na-playstation-konzolama

Igra High on Life kompanije Squanch Games je sada dostupna na PlayStation 4 i PlayStation 5.

Najavljena na San Diego Comic-Con-u, igra koja je lansirana u decembru na PC-u i Xbox Series konzolama, sada je dostupna na Sony-evim platformama.

“Oduševljeni smo prijemom High On Life od kako je lansiran u decembru. Naši PlayStation fanovi su bili nešto manje oduševljeni, zbog čega smo veoma uzbuđeni što možemo da podelimo da dolazi njihovim putem vrlo brzo”, rekao je direktor studija Squanch Mike Fridley.

High on Life je objavljen za Xbox One, Xbox Series X/S i PC u decembru 2022. godine i bio je dostupan na Game Pass servisu za konzole i PC od prvog dana.

Komedija pucačina iz prvog lica vidi igrače kako se udružuju sa govorećim oružjem kako bi srušili vanzemaljski kartel koji preti čovečanstvu.

Pri lansiranju igra je oborila nekoliko značajnih rekorda angažovanja. Prema Microsoftu, to je bilo najveće izdanje pretplatničke usluge za 2022. godinu, najveće third-party lansiranje svih vremena i najveće singlplejer izdanje.

Najavljujući DLC za igru prošlog meseca, CEO Squanch Games i direktor studija Mike Fridley rekao je da je High on Life premašio 7,5 miliona jedinstvenih igrača.

Nazvan High on Knife, DLC se odvija dve godine nakon završetka glavne igre i vodi ga u pravcu horor-komedije.

U glavnim ulogama su Knifey, krvoločno oružje za borbu na blizinu kojeg glumi Michael Cusack, i Harper, novi lik/oružje kojeg glumi Sarah Sherman (Saturday Night Live).

High on Knife će biti objavljen za PC, Xbox i PlayStation konzole kasnije ove godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More