High on Life, igra kreatora serije Rick & Morty, beleži ogroman uspeh na Steam i Game Pass platformama

0
61
high-on-life,-igra-kreatora-serije-rick-&-morty,-belezi-ogroman-uspeh-na-steam-i-game-pass-platformama

Izgleda da je prodaja za High on Life na Steamu veoma snažno počela. Neverovatna komična FPS igra kompanije Squanch Games, koju je osnovao kokreator Rick and Morty, Džastin Rojland, progurala je Call of Duty Modern Warfare 2 i FIFA 23 i zauzela drugo mesto iza Steam Deck-a na nedeljnoj listi najprodavanijih, kako izveštava SteamDB. Možda je još impresivnije to što je izdanje High on Life takođe od prvog dana došlo Microsoftovu uslugu pretplate PC Game Pass, ali je to nije sprečilo da se odlično prodaje i na Steam-u.

U svom izveštaju za nedelju koja se završila 18. decembra, SteamDB navodi High On Life na drugom mestu, odmah iza Valveovog Steam Deck-a (koji je dosledno na vrhu top-lista delimično zahvaljujući mnogo višoj ceni). Valveove sopstvene tabele navode da se nalazi na trećem mestu iza najnovije Call of Duty igre u regionima Velike Britanije i SAD, iako se često nešto sporije ažuriraju od spoljnih sajtova za izveštavanje.

Reporter o industrijskim pokazateljima prodaje Benji Sales napominje da je High on Life četvrta najigranija igra na Xbox-u, odmah iza MW2, Fortnite i GTA V, i ispred je besplatnih igara Apex Legends, Roblox i Overwatch 2. On dodaje da je naslov „takođe veoma dobar na PC Game Pass-u“.

Na Microsoft-ovoj listi „najpopularnijih“ Game Pass-a, High on Life se nalazi na prvom mestu po kada je u pitanju cloud-streaming i nalazi se na drugom mestu nakon nezaustavljive Microsoft Solitaire kolekcije na računaru. To svakako izgleda kao priča o uspehu za Squanch Games, pokazujući da postoji velika želja za dosetljivim svemirskim pucanjem.

High on Life has now reached the Top 4 Most Played Games on Xbox only behind COD MW2, Fortnite, and Grand Theft Auto V

It’s ahead of huge Free 2 Play titles like Apex Legends, Roblox, and Overwatch 2

I can’t overstate how impressive of a performance this is. HUGE engagement pic.twitter.com/PQigwShiQu

— Benji-Sales (@BenjiSales) December 18, 2022

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More