Hideo Kojima odustao od projekta zbog sličnosti za serijom The Boys

0
113

Hideo Kojima je tvrdio da je nedavno odložio projekat o kome je razmišljao „dugo vremena“ zbog sličnosti sa Amazon serijom The Boys.

Govoreći na Twiteru, um koji stoji iza Metal Gear Solid i Death Stranding rekao je da je „stavio projekat na čekanje jer je koncept bio sličan“ Amazonovoj seriji.

„Prijatelji sa specijalnim detektivskim timom koji se suočava sa legendarnim herojima iza kulisa“, rekao je Kojima. „Razmišljao sam o Madsu [Mikelsenu] kao glavnom liku.”

Nejasno je da li je Kojima mislio na igru ili projekat u drugom mediju, posebno pošto Kojima Productions nastoji da se proširi na multimediju.

The Boys su prvi put premijerno prikazani na Amazon platformi 2019. godine, što bi značilo da je ovaj projekat potencijalno mogao biti Kojimin sledeći projekat nakon Death Strandinga.

Međutim, kako kaže Kojima, to se nije dogodilo. On sada radi na nedavno potvrđenoj igri zasnovanoj na cloud tehnologijama za Xbox.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required

Email Address *

1/2
"THE BOYS," which I quit after 3 episodes of season 1. I thought I'd watch the rest of the show. Actually, I watched a few episodes that were delivered at the time when I was about to start a project that I had been warming up for a long time, pic.twitter.com/UpI00pUIHQ

— HIDEO_KOJIMA (@HIDEO_KOJIMA_EN) June 26, 2022

The post Hideo Kojima odustao od projekta zbog sličnosti za serijom The Boys appeared first on PLAY!.

Original Article