Hideo Kojima je planirao igru MADS MAX sa glumcem Mads Mikelsenom

0
198

Nedavno smo pisali o tome koliko je Hideo Kojima oduševljen igrom 12 Minutes, a sada je na njegovom Twitteru osvanula zanimljiva vezana za neke od planova koje je ovaj čuveni kreator ranije imao.

Najnovije ostvarenje koje je Kojima kreirao kao samostalni developer je Death Stranding u kojem se pojavljuje veliki broj poznatih glumaca. Naravno, to nije prvi put da je ovaj kreator pokušao da sarađuje sa zvezdama, pošto je u otkazanoj Silent Hill igri već glumio Norman Ridus, a postojali su planovi da se napravi i specijalna igra sa Madsom Mikelsenom.

Danski glumac, poznat po ulogama u filmu Cazino Royale, seriji Hanibbal i drugim, ima prilično dobru saradnju sa Kojimom, a čak su trebali kreirati igru zvanu Mads Max. Kako otkriva Hideo, postojala je ideja za igru u kojoj bi Mads Mikelsen bio glavni protagonista(u Death Stranding je zlikovac), ali sam glumac nije bio oduševljen idejom.

Drugi detalji nisu otkriveni, ali ideja o ovakvoj igri svakako zvuči zanimljivo, pogotovu pošto dolazi iz uma Hidea Kojime. Šteta što ovaj kreator nema više vremena da svaku svoju ideju sprovede u delo.

I have a number of ideas that I want to create with Mads as the main character. I once explained one of them to Mads. He listened intently, but when I told him the title, he broke his face. He seemed to think I was joking. I was serious, though. The tentative title was "MADS MAX"

— HIDEO_KOJIMA (@HIDEO_KOJIMA_EN) September 2, 2021

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required

Email Address *

The post Hideo Kojima je planirao igru MADS MAX sa glumcem Mads Mikelsenom appeared first on PLAY!.

Original Article